Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt maakt zondag 27 mei 2018 nog één keer zijn opwachting in De Kuip tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. Veel bekende oud-ploeggenoten van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en het Nederlands elftal zullen deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd. Het programma in De Kuip, waarover verdere details in een later stadium bekendgemaakt worden, begint op zondag 27 mei om 14:00 uur. De netto opbrengst van de wedstrijd gaat naar drie goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.

Wij bieden u de gelegenheid om hier bij te zijn! De zakelijke kaartverkoop met voorrangsperiode start vandaag. Aangezien de Dirk Kuyt Testimonial geen reguliere thuiswedstrijd van Feyenoord is zal de stadionindeling anders zijn dan u gewend bent.

Vrije plaatsing
Als zakelijke stoelhouder kunt u kaarten kopen voor de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt. Verkoop geschiedt op basis van vrije plaatsing. Het terugkopen van eigen stoelen is dus niet mogelijk. Wel heeft u keuze uit de volgende stoelen:

  • Business Seats (inclusief toegang Maasgebouw, inclusief dranken)
  • Comfort Seats (Vak KK)
  • Vak A (inclusief toegang Van Zandvliet zaal, exclusief dranken)

Aantal kaarten en prijzen
Uw huidige aantal kaarten is gegarandeerd voor deze bijzondere wedstrijd. Extra bestelde kaarten worden bij beschikbaarheid toegewezen. U krijgt half april een bevestiging van het aantal toegewezen kaarten. Per één tot vier gekochte kaarten kunt u tevens één parkeerkaart aanschaffen ter waarde van €22,50 incl. btw. Voor de afscheidswedstrijd worden de volgende tarieven (per stuk) gehanteerd:

  • Business Seats: €160,- excl. btw
  • Comfort Seats: €75,- excl. btw
  • Vak A: €75,- excl. btw

Boek Dirk Kuyt
Bij aankoop van één tot vier kaarten krijgt u een speciale Feyenoord-editie van het nog uit te brengen boek over het leven van Dirk Kuyt gratis opgestuurd. Het aantal boeken kan verder oplopen bij iedere vier gekochte kaarten voor de afscheidswedstrijd. Voorbeeld: koopt u acht kaarten? Dan worden er twee boeken naar u verzonden.

Ook heeft u de mogelijkheid extra boeken aan te schaffen voor het bedrag van €20,- per stuk incl. btw. De officiële lancering van het boek staat gepland op maandag 14 mei. Vanaf dat moment worden voorverkochte boeken naar u toegestuurd.

Bestellen
Vul onderstaand formulier in om kaarten te bestellen. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 13 april 2018. De kaarten worden vervolgens uiterlijk twee weken voorafgaand aan de wedstrijd per email naar u verzonden.

Don't fill in this field:
  • Let op: U kunt één parkeerkaart bestellen per één tot vier stoelen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×