Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt maakt zondag 27 mei 2018 nog één keer zijn opwachting in De Kuip tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. Veel bekende oud-ploeggenoten van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en het Nederlands elftal zullen deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd. Het programma in De Kuip, waarover verdere details in een later stadium bekendgemaakt worden, begint op zondag 27 mei om 14:00 uur. De netto opbrengst van de wedstrijd gaat naar drie goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.

Wij bieden u de gelegenheid om hier bij te zijn! De zakelijke kaartverkoop met voorrangsperiode start vandaag. Aangezien de Dirk Kuyt Testimonial geen reguliere thuiswedstrijd van Feyenoord is zal de stadionindeling anders zijn dan u gewend bent.Prijs
U kunt gebruikmaken van uw eigen Business Unit voor een bedrag van €2.500,- excl. btw. De Business Unit bevat 19 wedstrijdkaarten en 7 parkeerkaarten.

Boek Dirk Kuyt

Als dank voor uw afname van uw Business Unit bieden we u een exemplaar van de speciale Feyenoord-editie van het boek over het leven van Dirk Kuyt aan. Op de dag zelf bieden wij u nog de mogelijkheid om een aantal extra exemplaren te bestellen voor uw gasten. Ook kunt u via onderstaand formulier een bestelling doen. Het boek kost €20,- per stuk, incl. btw. 

Bestellen
Vul onderstaand formulier in om uw Business Unit te kopen voor deze afscheidswedstrijd. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 13 april 2018.

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×