Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt maakt zondag 27 mei 2018 nog één keer zijn opwachting in De Kuip tijdens de Dirk Kuyt Testimonial. Veel bekende oud-ploeggenoten van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en het Nederlands elftal zullen deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd. Het programma in De Kuip, waarover verdere details in een later stadium bekendgemaakt worden, begint op zondag 27 mei om 14:00 uur. De netto opbrengst van de wedstrijd gaat naar drie goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation, de Feyenoord Foundation en Support Casper.

Wij bieden u de gelegenheid om hier bij te zijn! De zakelijke kaartverkoop met voorrangsperiode start vandaag. Aangezien de Dirk Kuyt Testimonial geen reguliere thuiswedstrijd van Feyenoord is zal de stadionindeling anders zijn dan u gewend bent.Business Units

Als All-in Business Unithouder heeft u recht op kaarten voor de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt in uw eigen unit.

Boek Dirk Kuyt

Per Business Unit wordt één speciale Feyenoord-editie van het nog uit te brengen boek over het leven van Dirk Kuyt cadeau gedaan. Ook heeft u op de wedstrijddag zelf en via het bestelformulier de mogelijkheid extra boeken aan te schaffen voor het bedrag van €20,- per stuk incl. btw. De officiële lancering van het boek staat gepland op maandag 14 mei. Voorverkochte boeken worden vanaf dat moment naar u toegestuurd.

Donatie
Dirk Kuyt heeft de wens uitgesproken om de gehele netto-opbrengst van zijn afscheidswedstrijd te schenken aan drie goede doelen. Wij bieden u graag de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan deze wens door een eenmalige donatie te doen. U kunt zelf de hoogte bepalen van deze donatie. Als dank ontvangt u van ons bij een minimale donatie van € 1.000,- excl. btw vijf exemplaren van de speciale Feyenoord-uitgave van het boek van Dirk Kuyt.

Bestellen
Vul onderstaand formulier in om kenbaar te maken of u gebruik wilt maken van uw Business Unit. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 13 april 2018.

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×