Concerten in De Kuip Premium Business Seat

Concerten in De Kuip Premium Business Seat

Concerten in De Kuip Premium Business Seat

Marco Borsato

Als Premium Business Seathouder heeft u het recht om, op basis van uw overeenkomst en zonder bijbetaling, gebruik te maken van uw reguliere aantal Business Seats en vervangende parkeerkaart(en) per concert. U heeft tot en met maandag 10 december de gelegenheid om de optie tot gebruik van de Business Seats te lichten. U bent niet verzekerd van uw vaste seatposities. De indeling geschiedt door de organisatie van de concerten en kan afwijken van de vaste posities tijdens de wedstrijden van Feyenoord.

Let op: u heeft met uw Business Seats toegang tot een ruimte. Uitgifte van dranken geschiedt middels inlevering van consumptiemunten. U kunt uw Premium Seat upgraden met een afname van een cateringpakket om uw avond helemaal compleet te maken:

  • Ocean Blue VIP                € 193,- excl. BTW
  • Uitgebreid dinerbuffet op de 2e etage van het Maasgebouw
  • Hapjes/drankjes
  • Een exclusieve afterparty en een cadeau.

De upgrade van het cateringpakket kunt u aangeven op het antwoordformulier. Let op: dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Het kopen van losse kaarten is niet mogelijk. De toegangsbewijzen en vervangende parkeerkaarten worden u toegestuurd.

Rammstein
Ook bij het concert van Rammstein heeft u als Premium Business Seathouder het recht om, op basis van uw overeenkomst en zonder bijbetaling, gebruik te maken van uw reguliere aantal Business Seats en vervangende parkeerkaart(en). U heeft tot en met maandag 10 december de gelegenheid om de optie tot gebruik van de Business Seats te lichten. De indeling geschiedt door de organisatie van de concerten en kan afwijken van de vaste posities tijdens de wedstrijden van Feyenoord. De kaarten geven toegang tot het Maasgebouw en een ruimte voor het kopen van een drankje en een hapje tegen inlevering van consumptiemunten.

U kunt uw Premium Seat upgraden met de afname van een hospitalitypakket ter waarde van € 115,- excl. BTW. Dit omvat een uitgebreid dinerbuffet en is inclusief hapjes/drankjes. Het hospitalitypakket geeft u toegang tot een exclusief gereserveerde hospitalityruimte. Het kopen van losse kaarten is niet mogelijk. De toegangsbewijzen en vervangende parkeerkaarten ontvangt u op de gebruikelijke wijze via het digitale ticketingsysteem.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×