Aanvraag kaarten Johan Cruijff Schaal

Aanvraag kaarten Johan Cruijff Schaal

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt dit seizoen voor het eerst afgewerkt in het stadion van de kampioen, wat betekent dat Feyenoord op zaterdag 5 augustus een thuiswedstrijd in de eigen Kuip speelt. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het in de strijd om de eerste prijs van het nieuwe seizoen om 18:00 uur op tegen Vitesse, dat eind april de KNVB Beker veroverde. Uiteraard geeft Feyenoord haar zakelijke relaties de kans om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.

Informatie voor Director Seathouders
Graag bieden wij u de mogelijkheid om Director Seats kaarten te kopen zolang de voorraad strekt. Heeft u twee Director Seats? Dan kunt u maximaal twee toegangskaarten voor de Johan Cruijff Schaal kopen. Het maximaal aantal kaarten dat u kunt aanschaffen voor deze wedstrijd, is dus afhankelijk van het aantal seizoenkaarten dat u heeft.

Ereterras
Feyenoord dient rekening te houden met de beperkte ruimte op het ereterras. De Johan Cruijff Schaal wordt georganiseerd door de KNVB en op het terras nemen gasten van de KNVB, Vitesse en Feyenoord plaats. Indien het ereterras vol is, ontvangt u Business Seats kaarten met toegang tot de Boardroom.

Prijs per stoel: € 195,- ex. BTW en inclusief:

  • Director Seats of Business Seats met toegang tot de Boardroom
  • Diner voorafgaand aan de wedstrijd in de Boardroom
  • Hapjes en drankjes
  • P1 Parkeerkaart
Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×