Aanvraag kaarten Johan Cruijff Schaal

Aanvraag kaarten Johan Cruijff Schaal

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt dit seizoen voor het eerst afgewerkt in het stadion van de kampioen, wat betekent dat Feyenoord op zaterdag 5 augustus een thuiswedstrijd in de eigen Kuip speelt. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het in de strijd om de eerste prijs van het nieuwe seizoen om 18:00 uur op tegen Vitesse, dat eind april de KNVB Beker veroverde. Uiteraard geeft Feyenoord haar zakelijke relaties de kans om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.

Informatie voor Business Seathouders
Graag bieden wij u de mogelijkheid om Business Seats kaarten te kopen zolang de voorraad strekt. Heeft u twee Business Seats? Dan kunt u maximaal twee toegangskaarten voor de Johan Cruijff Schaal kopen. Het maximaal aantal kaarten dat u kunt aanschaffen voor deze wedstrijd, is dus afhankelijk van het aantal seizoenkaarten dat u heeft.

Business Seats
Feyenoord dient rekening te houden met de beperkte ruimte op de Business Seats. De Johan Cruijff Schaal wordt georganiseerd door de KNVB en op het Business Seats vak nemen gasten van de KNVB en Maas Seathouders plaats.

Prijs per stoel: € 150,- ex. BTW en inclusief:

  • Toegang tot de Business Lounge
  • Hapjes en drankjes
  • Parkeerkaart (1 parkeerkaart per 4 wedstrijdkaarten)

Optioneel: mogelijkheid tot reserveren diner in Brasserie De Kuip a € 60,- p,p. via onderstaande formulier

Don't fill in this field:
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×