Informatie aanvragen Inlog FBC

50 jaar wereldbeker

Op 9 september is het exact 50 jaar geleden dat Feyenoord historie schreef. Na het winnen van de Europacup 1 tegen het Schotse Celtic, werd op 9 september 1970 door Feyenoord voor het eerst in de Nederlandse historie de wereldbeker gewonnen.

Tegen Estudiantes de La Plata werd in een bomvolle Kuip met 1-0 gewonnen nadat de uitwedstrijd tegen de “Boeven van de Pampa” in een 2-2 gelijkspel was geëindigd. Een uniek moment, niet alleen in de historie van Feyenoord, maar in het gehele Nederlandse voetbal en daarom een belangrijk moment om bij stil te staan. Met oud spelers van toen kijken we terug op deze unieke wedstrijd. Een uitzending waar het hart van de voetballiefhebber sneller van gaat kloppen.

Deze livestream is beschikbaar voor alle zakelijke relaties van Feyenoord. Wilt u vaker online en offline evenementen bijwonen? Word lid van de Feyenoord Business Club en geniet van de vele voordelen. Lees hier meer over de FBC.

Wilt u meer weten over de historie van Feyenoord? Boek dan een rondleiding door De Kuip en bezoek het museum.

Wilt u een livestream of hybride evenement organiseren in De Kuip? Bekijk hier de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Stel uw vraag via de chatbox. Veel plezier met de livestream.